websitedeal

Slogan van je site

WebsiteDeal

WebsiteDeal

Goedkope keuze

Een goedkope keuze voor elke hardwerkende zelfstandige

Realiseer je je dat het nu eens eindelijk tijd is voor een website, maar kan je er weinig moeite of geld in stoppen? Dat is niet erg, je bent niet alleen! Afgelopen jaren had ik vaak gesprekken gehad met andere zelfstandigen in die positie. Omdat ook voor zelfstandigen als jij een website een grote meerwaarde zou kunnen zijn, bied ik nu betaalbare template websites aan. Deze templates zijn ontworpen bij eerdere klanten waardoor ze er professioneel uitzien. Jij kan voor een lage kost zo'n template kiezen voor jouw webshop. Hierdoor kan je al meteen een professionele onepager hebben. Wanneer je zaak in de toekomst groeit, dan kan jouw webshop ook groter worden.

Leads verzamelen

Een website zorgt voor klanten terwijl jij eet

Als ondernemer wil jij je geïnteresseerden zo goed mogelijk verder helpen, maar ook jij hebt slaap nodig. Door het hebben van een website kan men je op altijd vinden. De website wordt je verkoopinstrument. Bied je producten aan via je webshop, dan kunnen je klanten zelf kiezen wanneer ze iets van je kopen zonder jij hier tijd in moet steken. Verkoop je services, dan kan jij via de website uitleg geven en een telefoonnr van de klanten verzamelen.

Geïnteresseerden aantrekken

Websites trekken geïnteresseerden aan

Wanneer mensen iets willen weten, zoeken ze dit op via de zoekmachine. Google geeft dan de beste websites weer. Daar wil jij natuurlijk verschijnen. Dat doe je niet met een Pagina op Facebook, daarvoor heb je je eigen moderne website nodig.⁠

Tijd besparen

Jouw webshop bespaart je tijd

Wat je bedrijf ook aan de man brengt, diensten of producten, je website kan enorm veel vragen van je klanten beantwoorden. Doordat die vragen minder via telefoon of via mail binnenkomen, bespaar je immens veel tijd in je drukke agenda. De website is vaak het eerste contact met je bezoekers. Als je een antwoord geeft op hun vragen voor ze contact opnemen doe je niet alleen hen een plezier, ook jezelf. De kostbare tijd die je bespaart met het beantwoorden van vragen op je webshop kan je gebruiken om je kernactivitieten uit te voeren en het verschil te maken.

Waarom onepager?

Waarom heb je een onepager nodig?

“Als je al aanwezig bent op Instagram, heeft een website hebben dan nog nut?” Het is een vraag die ik vaak gesteld wordt.⁠ Mijn antwoord is vaak dat het niet alleen een meerwaarde is, maar de beste investering is die je kan maken.

Makkelijk te onderhouden

Een website is makkelijk te onderhouden

Wanneer een zakelijke website is opgezet, is er zo goed als geen onderhoud nodig op een dagelijkse basis. Hierdoor is het een makkelijke manier om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten zonder al te veel tijd weg te nemen van je kernactiviteiten. Dit betekent niet dat je je website kunt vergeten. Hij moet namelijk nog wel geüpdated worden, zodat het duidelijk is dat je onderneming nog bestaat.

Vertrouwen krijgen

Jouw website zorgt voor vertrouwen bij geïnteresseerden

Verder is het zo dat veel mensen graag wel eens wat meer weten over een winkel, bedrijf of organisatie voor ze geld gaan uitgeven. ⁠ Als ze dan merken dat jouw zaak geen website heeft, dan keldert het vertrouwen bij die mogelijke nieuwe klanten. De kans is dan groot dat ze in plaats van bij jou te kopen, naar een concurrent stappen waar ze meer vertrouwen in hebben.⁠